Vad vill du ha mamma?

Frågan kom när födelsedagen närmar sig. Att de kom ihåg! Bara det var ju toppen. Jag tycker förstås att det räcker bra med grattis på födelsedagen och en kram. Kanske en lite rolig grattistext och lite underhållning från de som kan spela och sjunga.

Men vad vill jag ha? Om jag ska svara ärligt på den frågan finns det faktiskt lite saker som jag skulle kunna tänka mig.

Utan några som helst förväntningar ska jag nu tala om vad som kan fungera…

Choklad – Helst mörk och söt!

Parfym – Samma som jag alltid använder!

Nya tofflor – Birkenstock tack

Badbomb – Så skönt!

Smycke – Från den som vet vad jag gillar

Sanningen är förstås att det inte spelar någon roll. Jag kan köpa allt på listan ovan själv. Det är inga problem tack och lov. Men om jag ändå ska säga vad jag verkligen vill ha så blir det dessa saker.

En liten dröm är en hund. En alldels egen hund. Men i och med att det just nu inte vore snällt mot hunden kommer jag inte att nämna detta nästa gång de frågar vad jag vill ha. Jag kommer snällt att säga att det inte behövs något. Bara grattis på födelsedagen, en puss och lite sång.

Eh jo, tårta blir nog bra…

 

Lämna ett svar