Tråkiga saker i huset…

Det finns tråkiga saker i huset som jag sällan vill pyssla med. Ett exempel på detta är vår elpanna. Jag vet att det är dags att se över den och möjligen byta. Men fy vad tråkigt! Så tråkigt att jag inte ens orkar lyssna på samtal med berörda om saken.

När man är vuxen kan man inte hålla på såhär. Tråkiga saker måste man ju ta hand om. Om inte kan det bli problem. Dessutom finns det barn som ser hur jag beter mig. De lär sig att det är okej att ignorera elpannan trots att den ibland låter lite konstigt.

En annan sak som är tråkig är komposten. Det var inte jag som drog in den under diskbänken. Det luktar inte gott och jag har ingen lust att stå med strö och annat. Kompostering är helt enkelt tråkigt. Superbra javisst, men tråkigt!

Har du somnat nu eller ska vi ta en tråkig sak till?

Gardiner! Hur tråkiga som helst. Och egentligen ganska konstiga när man bor i ett hus utan insikt. Vi vill ju se ut och då är gardinerna i vägen. På sommaren är det förstås skönt att ha något att dra för med så att det blir mörkare i rummet. Men ändå, tråkigt med gardiner ju!

 

Lämna ett svar