Massera fötter för ryggont

Det låter knas, jag vet. Men man kan faktiskt massera fötterna för ryggont. När det gör ont i ländryggen är det ju inte alltid så skönt att få ett massageverktyg direkt mot ryggen. Men fötterna gör inte ont.

Det här fungerar med det som kallas för zon-terapi eller reflexologi om vi ska använda engelska på svenska. Det finns punkter på våra fötter och tår som stimulerar ländryggen. Dessutom är det otroligt skönt med fotmassage.

Du kan göra detta hemma om det finns någon som kan tänka sig att trycka och massera. Eller så betalar för ett proffs som vet hur man gör. Det sistnämnda är kanske bäst när det gör förbaskat ont i ryggen!

2 comments / Add your comment below

    1. Hej Anne, om du tror att det är aktuellt för min blogg kan du givetvis mejla mig.
      Tycker att ni har gjort ett riktigt bra jobb med detta bloggnätverk. Är enkelt att använda och ser bra ut!

Lämna ett svar