Är det dags för nya färdmedel?

Vi kan tycka en massa om saker som klimatet och hur man bör ta sig till och från olika ställen. Men hur vi färdas måste inte bara handla om miljö och klimat. Det kan ju faktiskt vara så att du vill ha en barncykel för att kunna göra fler utflykter på ett kul sätt tillsammans med barnen.

Cyklar är färdmedel som man kan använda ute i skogen på slingor och även stigar. Det här är ju en aktivitet som är hur kul som helst och alls inte dålig för miljön.

För att komma fram till om det är dags för nya färdmedel är det viktigt att se över livssituationen. Kanske behövs det inte en bil då allting finns inom gångvägs avstånd. Det går ju att hyra bil för de tillfällen då du behöver komma lite längre eller vill transportera saker som är tunga.

Nytt fordon är också kul

Nya färdmedel kan också vara ett nytt exemplar av något som du redan har. Har du använt samma cykel sedan studenten kanske det är dags för något helt nytt. Kanske en elcykel som gör det möjligt att susa fram snabbare och utan att svettas!

Lämna ett svar